Kloakspuling og slamsugning af dræn, kloaker og afløb

Hos Lindholm Maskinstation i Toftlund nær Gram og Agerskov tilbyder vi kloakspuling og slamsugning af dræn, kloaker og afløb.

Normalt kan vi komme med meget kort varsel, hvis der er akut behov for en kloakspuling, men du må gerne give os en dags varsel under normale omstændigheder.

240 meter lang spuleslange til kloakspuling

Vi udfører gerne spuling af kloak, afløb eller dræn, hvis de er stoppede. Vi benytter en 10 m3 Gøma spulevogn til kloakspuling og slamsugning. Vi har en 240 meter lang spuleslange og en 20 meter lang sugeslange.

Maskinstationen arbejder fortrinsvis for landbruget, men vi udfører kloakspuling og slamsugning for alle typer af virksomheder samt for private. 

Vi tømmer også gerne beholdere og brønde, men de fleste opgaver består i at skylle tilstoppede rør af enhver slags.​

​Vi har stor erfaring med maskinstationsopgaver.​

Aktuelt drives maskinstationen af tredje generation, og i dag er vi en moderne maskinstation. Vores motto er: Kvalitet til tiden, et dynamisk team med rutinerede medarbejdere.

Kontakt os for at få et tilbud på spuling af kloak

Du er altid velkommen til at kontakte os for at bestille spuling og sugning af kloak, afløb, dræn eller brønd. Du må gerne give os en dags varsel, hvis du kan. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på kloakspuling pris.

Du kan ringe til os på telefon 74 83 17 32 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til flemming@lindholmmaskinstation.dk

Lindholm Maskinstation
Flemming Hansen

Allerup Nord 8

​6520 Toftlund

CVR: 19450147 

E-mail: flemming@lindholmmaskinstation.dk

Telefon: 74 83 17 32

Mobil: 40 18 28 12

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩✩✩✩

​4,3 / 5 stjerner baseret på over 37 anmeldelser på Facebook

Lindholm Maskinstation v/Flemming Hansen
Allerup Nord 8
6520 Toftlund