Slamsugning af dræn, kloaker og afløb

Har du brug for hjælp til slamsugning? Hos Lindholm Maskinstation tilbyder vi slamsugning af dræn, kloaker og afløb for alle typer af virksomheder samt for private. Vi står altid klar til at hjælpe i Toftlund, Vojens, Gram og omegn.

Normalt kan vi komme med meget kort varsel, hvis der er akut behov for en kloakspuling, men du må gerne give os en dags varsel under normale omstændigheder.

God service og kompetent rådgivning

Vi er en moderne og professionel maskinstation med mange års erfaring på området. Vores medarbejdere besidder en stor viden og står altid klar med god service og kompetent rådgivning i forbindelse med slamsugning. 

Vores motto er ”Kvalitet til tiden, et dynamisk team med rutinerede medarbejdere”.

​​

Vi udfører spuling af kloak, afløb eller dræn, hvis de er stoppede. Vi benytter en 10 m3 Gøma spulevogn til kloakspuling og slamsugning. Vi har en 240 meter lang spuleslange og en 20 meter lang sugeslange. Vi tømmer også gerne beholdere og brønde.

Kontakt os for at høre mere om slamsugning

Har du spørgsmål til priser m.m. eller vil du høre mere om hvad vi kan hjælpe med, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe og vi giver dig altid gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Du kan kontakte os på telefon 74 83 17 32 eller på mail flemming@lindholmmaskinstation.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Lindholm Maskinstation
Flemming Hansen

Allerup Nord 8

​6520 Toftlund

CVR: 19450147 

E-mail: flemming@lindholmmaskinstation.dk

Telefon: 74 83 17 32

Mobil: 40 18 28 12

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩✩✩✩

​4,3 / 5 stjerner baseret på over 37 anmeldelser på Facebook

Lindholm Maskinstation v/Flemming Hansen
Allerup Nord 8
6520 Toftlund